Slănină fiartă în coji de ceapă – o adevărată delicatesă, mereu reușită și perfectă în textură și aromă!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Vă propunem să încercați o rețetă simplă și rapidă de slănină delicioasă preparată în coji de ceapă. Această rețetă este garantat de succes și nu vă va dezamăgi. Orice gospodină poate pregăti această delicatesă ușor de realizat. Slănina obținută va fi fragedă, gustoasă, aromată și se va topi în gură. Să aveți poftă!

Ingrediente:

 • Slănină de porc cu straturi de carne
 • 1/2 pahar de sare grunjoasă
 • Un pumn de coji de ceapă (puteți adăuga o ceapă pentru un plus de aromă)
 • Câțiva căței de usturoi
 • Condimente după gust

Mod de preparare:

 1. Într-o cratiță, fierbeți saramura din apă, sare și coji de ceapă. Asigurați-vă că slănina este complet acoperită cu saramură și fierbeți timp de 10 minute.
 2. Luați cratița de pe foc și lăsați saramura să se răcească complet.
 3. Așezați slănina în saramură și lăsați-o să se marineze timp de o zi.
 4. Scoateți slănina din saramură și lăsați-o să se scurgă bine. Ungând-o cu usturoi zdrobit și presărând condimentele preferate, veți intensifica aromele.
 5. Transferați slănina la frigider și lăsați-o să se odihnească încă o zi.
 6. După aceea, mutați slănina la congelator și lăsați-o să se congelați complet.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi! scrie dezicuzi.ro

Poftă bună!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri