Iată cum poți obține niște șnițele fragede de pui delicioase și ușor de pregătit!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Iată cum poți pregăti un clasic șnițel, dar cu un gust delicios și fără a-l prăji. Marinada de muștar este secretul ce îi va conferi un gust deosebit!

Ingrediente:

 • 600-700 g piept de pui, tăiat în felii subțiri
 • Sare și piper

Pentru marinadă:

 • 3-4 linguri de muștar
 • 200 g smântână
 • 2 căței de usturoi
 • Suc de lămâie

Pentru ansamblare:

 • 150 g brânză tare rasă fin sau cascaval tare ras
 • Pesmet
 • Unt

Mod de preparare:

 1. Spălați carnea, ștergeți-o cu un prosop și bateți fiecare felie cu un ciocănel de bucătărie, apoi potriviți-o cu sare și piper.
 2. Amestecați toate ingredientele pentru marinadă. Adăugați mai mult sau mai puțin muștar, în funcție de preferințele dumneavoastră. Noi preferăm cu mai mult muștar.
 3. Turnați marinada peste bucățile de pui și lăsați-le să marineze cel puțin o oră.
 4. Pentru ansamblare, amestecați pesmetul cu brânza și tava tapetată cu hârtie de copt. Treceti fiecare bucata de carne prin această compoziție și așezați-le în tavă.
 5. Puneți o felie subțire de unt pe fiecare bucată și coaceți la 200 de grade Celsius, timp de aproximativ 30-40 de minute. La jumătatea timpului, întoarceți-le cu atenție.

Serviți șnițelele cu garnitura după preferințe. Spor la gătit și poftă bună! scrie despreviata.ro

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri