Spune Rugăciunea de Miercuri dimineață atunci când te afli într-un impas sau ai probleme sufletești

Când vă aflați într-un impas sufletesc sau financiar, când aveți probleme în general, trebuie să începeți să spuneți această rugăciune în fiecare miercuri dimineața. Face mari minuni.

Rugăciunea se spune 3 zile de miercuri la rând, la aceeași oră

Foarte important ca dorința să vi se împlinească, este să spuneți această rugăciune timp de 3 săptămâni, la aceeași oră. De asemenea, trebuie să țineți neapărat post.

Iată mai jos și textul rugăciunii:

“Doamne Iisuse Hristoase, Fiule al Lui Dumnezeu, nu suntem vrednici de Milele Tale, dar îndrăznim să Te rugăm să primeşti şi puţina noastră rugăciune, precum ai primit oarecând cei doi bani ai văduvei şi să alungi de la noi tulbur4rea care ne-a cuprins.

Doamne, v1forul necazurilor se ridică asupra noastră şi au intrat ape până la sufletele noastre, dar întru Tine este toată nădejdea noastră! Tu cunoşti pricina răului care ne apasă. La Tine perii capetelor noastre sunt număraţi. La Tine scăpăm şi pe Tine Te rugăm să depărtezi de la noi orice rău şi să ne ajuţi să b1ruim toate ispitele care ne învăluie!

Miluiește-ma, Dumnezeule, după mare mila Ta și după mulțimea îndurărilor Tale șterge fărădelegea mea.

Doamne, miluiește-ne pe noi că întru Tine am nădăjduit, nu Te mânia pe noi, ci ne izbăvește de vrăjmașii noștri, că Tu ești Domnul nostru!

Tu eşti întărirea, scăparea şi Izbăvitorul nostru, Hristoase Dumnezeule şi Ţie Slavă şi mulţumire pentru toate Îţi înălţăm, acum şi pururea şi în vecii vecilor,

Amin!”.

Felicia Iederă

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri