Tărâțele de grâu ne pot ajuta să scăpăm de kilogramele în plus fără a fi nevoie de diete restrictive sau înfometare.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Beneficiile tărâțelor de grâu în reglarea digestiei, emolierea stomacului și intestinelor, efectul lor laxativ, valoarea lor nutritivă, proprietățile reconfortante, remineralizante și tonice generale sunt cunoscute de secole. Acestea sunt utilizate ca un tratament eficient și accesibil pentru o gamă largă de afecțiuni.

Tărâțele de grâu conțin substanțe nutritive esențiale, făcându-le un supliment ideal în diete și o sursă bună de energie.

Datorită conținutului lor ridicat de fibre, în special fibre insolubile, tărâțele de grâu pot contribui la pierderea în greutate. O cură cu tărâțe de grâu este recomandată celor care doresc să slăbească fără a urma un regim strict.

Înainte de consum, este recomandat să se mărunțească tărâțele cât mai fin posibil pentru a fi ușor asimilate de organism. Acestea pot fi măcinate din nou folosind o râșniță de cafea.

Se recomandă adăugarea a 1-2 linguri de tărâțe de grâu într-un pahar cu apă, care se consumă (împreună cu tărâțele) de 3 ori pe zi, cu jumătate de oră înainte de mesele principale.

De asemenea, tărâțele de grâu pot fi adăugate în iaurt, lapte, sucuri naturale, smântână, piure, supe, salate etc. Astfel, se vor introduce fibre suplimentare în dietă, care vor susține procesul de pierdere în greutate.

Este important ca tărâțele de grâu să nu fie adăugate în alimente care au o temperatură mai mare decât temperatura corpului.

Este recomandat să se urmeze cura cu tărâțe cel puțin timp de o lună.

Tărâțele de grâu previn acumularea de grăsime și obezitate. Fibrele conținute de coaja bobului de grâu se extind în stomac, oferind senzația de sațietate și reducând pofta de mâncare.

Pe lângă aceasta, acestea contribuie la procesele de eliminare, fiind benefice în tratarea obezității.

Tărâțele de grâu au un efect pozitiv asupra digestiei, ajutând la descompunerea alimentelor datorită enzimelor pe care le conțin. scrie valentinavnb.ro

Ele contribuie la eliminarea dispepsiei, balonării și colitelor. De asemenea, au un efect laxativ și de curățare a intestinului.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri