Pentru a prepara o tartă pufoasă cu brânză, tot ce trebuie să faceți este să amestecați ingredientele într-un vas și să le puneți la cuptor!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Această rețetă de tartă cu brânză este extrem de ușor de preparat și va fi cu siguranță o delicioasă plăcere pentru toți cei care o vor gusta! Pur și simplu amestecați toate ingredientele într-un vas și puneți la cuptor. Ingredientele necesare sunt: 2 pahare de făină de grâu, 1-2 pahare de zahăr, 4 linguri de smântână, 4 ouă, 400 g brânză, 100 g unt, o linguriță de bicarbonat de sodiu, un sfert de linguriță de sare, precum și opțional nuci, stafide și fructe uscate.

Pentru a prepara această tartă, începeți prin a amesteca ouăle cu zahărul și amestecați bine până când zahărul se dizolvă complet. Adăugați smântâna, brânza de vaci, untul, bicarbonatul de sodiu și sarea și amestecați totul bine. Folosiți blenderul pentru a omogeniza compoziția. Adăugați făina și amestecați în continuare. Puteți să adăugați și fructe uscate, stafide sau nuci dacă doriți. Turnați aluatul în forma în care coaceți, tapetată cu hârtie pentru copt. Puneți tarta în cuptorul preîncălzit la 180 de grade și lăsați să coacă timp de 30 de minute. Când este gata, lăsați tarta să se răcească în formă sub un prosop și decorați cu zahăr pudră. Să vă bucurați de această tartă delicioasă și poftă bună!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri