Tinctura de rostopască pentru nodulii tiroidieni – un remediu pentru tiroidita autoimună.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Tinctura de rostopască pentru nodulii tiroidieni – un remediu pentru tiroidita autoimună.

Acum trei ani, am fost diagnosticată cu tiroidită cronică autoimună, sub formă nodulară. După șase luni de tratament cu pastile, a fost propusă o intervenție chirurgicală. Cu toate acestea, am decis să încerc tratamentul cu rostopască. Aș dori să împărtășesc în detaliu acest proces. Am colectat planta de rostopască cu flori și am tăiat-o mărunt. Apoi, am umplut o sticlă de culoare închisă, puțin mai mult de jumătate, și am adăugat vodcă pentru a acoperi complet planta. Am lăsat tinctura să se odihnească timp de 2 săptămâni, agitând ocazional, apoi am strecurat-o.

Am început tratamentul, luând o doză pe stomacul gol o dată pe zi (dimineața). Am început cu două picături, diluate în 50-70 ml de apă fiartă, apoi am adăugat 2 picături în fiecare zi. Astfel, am crescut treptat până la 16 picături și am continuat să consum tinctura timp de o lună. După aceasta, am făcut o pauză de 7-10 zile, iar apoi am reluat administrarea, consumând tot 16 picături pe stomacul gol în fiecare zi, timp de o altă lună.

Am continuat acest tratament cu tinctura de rostopască timp de 4 luni și am repetat ecografia glandei tiroide. Rezultatele examinării m-au convins și mai mult de eficacitatea tratamentului. Nodulii au scăzut semnificativ în dimensiune.

Am continuat să folosesc tinctura timp de 1 an și 3 luni. La următoarea examinare, medicul nu a identificat nicio patologie în glanda tiroidă. În plus, pe parcursul tratamentului, am observat îmbunătățiri și în ceea ce privește sănătatea ficatului și a vezicii biliare, care înainte prezentau probleme.

Această experiență cu tinctura de rostopască a fost benefică și m-a ajutat să obțin rezultate pozitive în tratamentul tiroiditei autoimune și să recâștig sănătatea pentru întregul meu corp. scrie dorcudor.ro

Este obligatoriu consultarea medicului specialist inainte de folosirea oricarui remediu natural !

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri