Tratament pentru călcâie uscate și crăpate – Picioarele vor deveni mai netede în doar 10 minute

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Iată cum poți pregăti un tratament extrem de eficient pentru a obține imediat călcâiele fine și catifelate.

Ai nevoie de:

  • 2-4 căni de lapte
  • 3-4 linguri de bicarbonat de sodiu

Mod de preparare și aplicare:

  1. Încălzește laptele într-o oală și apoi toarnă-l într-un lighean suficient de mare. Adaugă bicarbonatul de sodiu și amestecă bine până se dizolvă complet.
  2. Pentru a obține rezultatele dorite, asigură-te că îți scufunzi tălpile în această soluție. Menține picioarele în lighean timp de 10 minute. În acest interval, poți folosi o perie sau o piatră ponce pentru a freca ușor zona aspră.
  3. Dacă ai călcâiele extrem de crăpate, poți repeta acest tratament zilnic sau la fiecare două zile.
  4. După ce au trecut cele 10 minute, clătește picioarele cu apă călduță și usucă-le bine cu un prosop.
  5. La final, pentru a-ți menține călcâiele catifelate, aplică o cremă hidratantă pentru picioare sau ulei de cocos. Masează generos și poți purta șosete înainte de a merge la culcare, astfel încât tratamentul să acționeze pe parcursul nopții.

Persoanele cu călcâie extrem de crăpate pot necesita mai multe sesiuni de tratament, însă în câteva zile ar trebui să observe îmbunătățiri semnificative. Bicarbonatul de sodiu nu doar că ajută la netezirea călcâielor, ci contribuie și la eliminarea mirosului neplăcut al picioarelor și la neutralizarea ciupercilor unghiilor. scrie valentinavnb.ro

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri