Rețeta de înfrumusețare turcească a dovedit că aceasta a avut rezultate impresionante în netezirea chiar și a celor mai adânci riduri.

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Cu siguranță veți fi încântați de această rețetă de frumusețe. Ingredientele necesare sunt ușor de găsit în fiecare casă, iar combinația lor poate netezi pielea, îmbunătăți starea acesteia și reduce vizibilitatea ridurilor. Este important să aplicați masca pe pielea curățată în prealabil și să consultați un cosmetician înainte de utilizare.

Iată de ce aveți nevoie:

  • 3 linguri de bicarbonat de sodiu
  • 1 linguriță de miere
  • 1 linguriță de lichid de vitamina E
  • Un sfert de linguriță de scorțișoară măcinată
  • 4 bucăți de cremă sau lapte

Mod de preparare:

  1. Amestecați toate ingredientele într-un bol până obțineți o pastă omogenă.
  2. Aplicați masca pe pielea curată a feței și gâtului într-un strat gros, evitând zona din jurul buzelor și ochilor.
  3. Lăsați masca să se usuce complet.
  4. După 15-20 de minute, clătiți cu apă caldă, frecând ușor pielea.
  5. Repetați această mască de două ori pe săptămână. scrie oracolul.net

Nu uitați să împărtășiți rețeta cu prietenii!


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).