Uleiul anti-îmbătrânire secret preferat de cele mai cunoscute vedete

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Ce îl face atât de special pe uleiul anti-îmbătrânire preferat al multor vedete și cum poate acesta să îmbunătățească aspectul pielii noastre? Printre celebritățile care îl utilizează cu încredere se numără Miranda Kerr, Gwyneth Paltrow, Victoria Beckham și ducesa de Cambridge, Kate Middleton. Aflați mai jos de ce uleiul de măceș este unul dintre cei mai importanți agenți anti-îmbătrânire folosiți în produsele de îngrijire a pielii de către celebrități.

Uleiul de trandafir sălbatic, sau uleiul de măceș, este un ingredient bine-cunoscut datorită puternicelor sale efecte anti-îmbătrânire, combatând ridurile, petele, deshidratarea și alte semne de îmbătrânire a pielii. Acesta este adesea inclus în produsele de îngrijire a feței preferate, cum ar fi cremele de zi și de noapte, serurile și elixirurile nutritive.

Secretele cosmetice ale uleiului de măceș provin din textura sa unică, bogată în antioxidanți, acizi grași și vitamina C. În fapt, conține cea mai mare concentrație de vitamina C dintre orice plantă. De asemenea, beta-carotenul (precursorul retinolului) și vitamina E îmbunătățesc imediat elasticitatea și senzația de confort și oferă luminozitate și textura pielii.

Pe termen lung, acest ulei reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor și le schimbă și culoarea. Acțiunea sa antiinflamatoare calmează pielea deteriorată și deshidratată de soare și este un excelent antidot cosmetic împotriva poluării urbane, protejând pielea împotriva gazelor de eșapament și a substanțelor nocive găsite în atmosferă.

Alte beneficii ale uleiului de măceș includ protecția împotriva daunelor provocate de lumina soarelui (deși nu înlocuiește necesitatea de a folosi protecție solară), calmarea pielii de simptomele de stres, hidratarea eficientă chiar și a celei mai însetate piele, reducerea liniilor de expresie și a ridurilor, tratamentul decolorărilor și petelor, uniformizarea tonului pielii și stimularea procesului natural de regenerare celulară. Toate aceste beneficii au determinat vedetele să îl încorporeze în rutina lor de îngrijire a pielii, iar rezultatele uimitoare se reflectă în aspectul pielii lor impecabile.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri