Un bărbat în vârstă de 108 ani împărtășește sfatul său: pentru a trăi până la vârsta de 100 de ani, includeți în mod regulat aceste 5 alimente în dietă!

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Ți-e frică de moarte și vrei să trăiești cât mai mult posibil? Mai aveți planuri de cincizeci de ani și nu doriți să părăsiți această lume prematur?

La asta te gândești ca Bernardo Lapallo, care a trăit până la 113 ani. Și numai pentru că a ținut la inimă tot ce i-a spus tatăl său la vârsta de opt ani. El i-a recomandat aceste cinci alimente să trăiască până la sute! ‘

Bernardo a experimentat multe în viața sa. Deși are o vârstă incredibilă de 113 ani, este independent și face totul singur. Își amintește chiar și când mașinile încă nu circulau pe străzi, ci vagoane trase de cai.

Secretul longevității constă în principal în dietă. Aceste 8 alimente i-au fost recomandate de tatăl său. Era medic și își dorea ca întreaga sa familie să fie sănătoasă și fericită.

1. Scortisoara

Scorțișoara scade glicemia și previne astfel dezvoltarea diabetului și intoleranța la insulină. În plus, scade colesterolul din sânge, suprimă inflamația din organism. De asemenea, afectează uciderea bacteriilor și a virușilor, care sunt principalele cauze ale infecțiilor.

2. Miere

Mierea este importantă pentru nutriția umană, deoarece conține mulți nutrienți de care organismul are nevoie și nu poate lua dintr-o dietă normală. De asemenea, este bogat în antioxidanți care reduc stresul și vă protejează ADN-ul de mutații.

Acest lucru este deosebit de important pe măsură ce îmbătrânești. Acest lucru se datorează faptului că ADN-ul mutant poate declanșa cancer.

3. Usturoiul

De secole, usturoiul a fost folosit ca medicament pentru scăderea tensiunii arteriale. De asemenea, poate combate celulele canceroase și reduce riscul bolilor de inimă.

Cel mai bun lucru despre usturoi este că usturoiul funcționează atât modificat, cât și funcționează în continuare. Deci, indiferent dacă îl mâncați, mâncați crud sau faceți supă din el, acesta se va vindeca în continuare.

4. Ulei de măsline

Acest ulei este cel mai util pentru oameni. Grăsimile sănătoase protejează împotriva bolilor cardiace și vasculare, sunt necesare pentru buna funcționare a creierului și pentru o varietate de alte funcții vitale.

Conform cercetărilor recente, uleiul de măsline conține ingrediente care au efecte puternice anticanceroase. Îi poate distruge într-o oră. De asemenea, acționează împotriva inflamației, osteoporozei, precum și prevenirii bolii Alzheimer și a altor probleme legate de vârstă.

5. Merele

Vitaminele conținute în măr încetinesc procesul de îmbătrânire a corpului nostru. Este suficient doar un măr pe zi și ne vom simți și vom arăta mai bine. Merele au abilități puternice de combatere a cancerului.

Au mai mulți compuși naturali, atât antioxidanți, cât și antiinflamatori. Arheologii au descoperit că oamenii se bucurau de mere cu 3.500 de ani înainte de Hristos. Consumul de mere ne protejează de dezvoltarea astmului, de formarea calculilor biliari și previne depozitarea colesterolului în organism.

A fost de ajutor articolul? Împărtășiți-l cu familia și prietenii dvs.! scrie oracolul.net


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).