Un bărbat în vârstă de 108 ani oferă un sfat pentru longevitate: pentru a trăi până la 100 de ani, trebuie să consumați în mod regulat aceste 5 alimente!

Dacă te temi de moarte și îți dorești să trăiești cât mai mult posibil, ai putea lua în considerare sfaturile lui Bernardo Lapallo, care a trăit până la vârsta incredibilă de 113 ani. Secretul său consta în dieta sa, bazată pe cinci alimente recomandate de tatăl său, care era medic și dorea să își protejeze familia de boli și să îi mențină sănătoși și fericiți.

Iată care sunt aceste cinci alimente:

  1. Scorțișoara – scade glicemia și previne diabetul și intoleranța la insulină, reduce colesterolul din sânge, suprimă inflamația și ajută la combaterea bacteriilor și virușilor.
  2. Mierea – bogată în nutrienți și antioxidanți care reduc stresul și protejează ADN-ul de mutații, fiind utilă în prevenirea cancerului.
  3. Usturoiul – folosit de secole ca medicament pentru scăderea tensiunii arteriale, poate combate celulele canceroase și reduce riscul bolilor de inimă.
  4. Uleiul de măsline – conține grăsimi sănătoase care protejează împotriva bolilor cardiace și vasculare, ajută la buna funcționare a creierului și poate avea efecte puternice anticanceroase.
  5. Merele – conțin vitamine care încetinesc procesul de îmbătrânire și au abilități puternice de combatere a cancerului, precum și compuși naturali antioxidanți și antiinflamatori.

Consumul regulat al acestor alimente poate ajuta la menținerea sănătății și prelungirea vieții. Dacă vrei să împărtășești aceste informații cu familia și prietenii tăi, nu ezita să le trimiți acest articol.

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri