„Un borcan al sănătății – indispensabil în fiecare casă, în toate anotimpurile, mai ales dacă aveți o imunitate scăzută și sunteți predispus la răceli frecvente!”

Răcițiși prindeți viruși cu ușurință? Suferiți de oboseală cronică, somnolență? Cel mai probabil, aveți o imunitate slabă.

În plus față de exercițiile fizice regulate și o nutriție bună, un minunat „cocktail de vitamine” va ajuta la întărirea acestuia.

Rețeta acestui minunat remediu pentru întărirea sistemului imunitar este deja cunoscută pe internet, dar acest lucru nu-și diminuează avantajele.

Încercați să faceți un „borcan de sănătate” și fiți surprinși de modul în care va apărea vitalitatea, iar în sezonul răcelilor – vor trece toate bolile!

Ingrediente:

 1. 400 gr. Miere
 2. 3 lămâie
 3. 250 g ghimbir (rădăcini,nu pulbere)

Mod de preparare:

 1. Radeți ghimbirul pe o răzătoare fină, tăiați lămâia în felii și măcinați-le complet  într-un robot de bucătărie.

 2. Ghimbirul a fost adăugat la lămâia zdrobită, combina a fost pornită timp de câteva secunde pentru a se amesteca bine.

 3. Combinat cu miere.

 4. Apropo, mierea poate fi pre-topită puțin într-o baie de apă dacă este prea groasă.

 5. Amestecul este gata.

 6. Ca rezultat, se obțin aproximativ 700 de grame de produs gustos gata preparat.

  Se păstrează perfect în frigider. sursa

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri