Un „Borcan al sănătății” poate fi util în orice casă, indiferent de anotimp, mai ales dacă aveți o imunitate scăzută și sunteți predispus la răceli frecvente.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Dacă sunteți predispus la răceli sau vi se pare că vă prindeți ușor viruși și suferiți de oboseală sau somnolență, este posibil să aveți o imunitate slabă. În plus față de un stil de viață activ și o alimentație sănătoasă, puteți încerca să preparați un „borcan al sănătății”, care să vă ajute să vă întăriți sistemul imunitar.

Rețeta pentru acest remediu este deja populară pe internet, dar beneficiile sale sunt incontestabile. Ingredientele necesare sunt: 400 grame de miere, 3 lămâi și 250 de grame de rădăcină de ghimbir (nu pulbere).

Pentru a pregăti amestecul, radeți ghimbirul și tăiați lămâile în felii, apoi le macinați într-un robot de bucătărie. Adăugați ghimbirul la lămâie și amestecați bine. Adăugați mierea și amestecați din nou. Dacă mierea este prea groasă, puteți să o topiți puțin într-o baie de apă.

Amestecul obținut poate fi păstrat într-un borcan în frigider. Aproximativ 700 de grame de produs vor fi gata pentru consum. Consumați acest remediu zilnic pentru a vă ajuta să vă întăriți sistemul imunitar și să vă mențineți sănătoși în timpul sezonului rece.

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri