Un pacient a reușit să se VINDECE de DIABET folosind ceai din SAMBURI DE MASLINE – Află cum să urmezi corect acest tratament.

De cele mai multe ori, atunci când consumăm măsline, avem obiceiul să aruncăm sâmburii, considerându-i neimportanți. Ceea ce puțini știu este că sâmburii de măsline au calități terapeutice semnificative, reprezentând un veritabil remediu natural. Aceștia ajută la reglarea tranzitului intestinal, sprijină sănătatea stomacului și a colonului, și pot fi folosiți într-un tratament ce normalizează glicemia. Iată cum poți prepara miraculosul ceai din sâmburi de măsline:

Ceai din sâmburi de măsline

Practicarea unei cure cu ceai din sâmburi de măsline poate determina o scădere rapidă a nivelului glicemiei, cu condiția să respecți corect procedura.

Procesul de uscare a sâmburilor de măsline

Colectează 200 de sâmburi sănătoși și frumoși de măsline (evită sâmburii negri și uscați), apoi pune-i la uscat pe un dulap, într-un loc lipsit de umiditate. Păstrează-i în acest mod timp de 2-3 săptămâni. După această perioadă, sparge sâmburii uscați într-un mojar de bucătărie și macină-i cu ajutorul unei râșnițe până obții o pulbere fină. Așează această pulbere într-un borcan de sticlă, pe care să-l închizi ermetic, apoi depozitează-l într-un loc întunecat.

Pregătirea și administrarea ceaiului

În fiecare dimineață, adu 250 ml de apă la fierbere, apoi las-o să fiarbă la foc domol timp de 10 minute. Îndepărtează recipientul de pe sursa de căldură, iar în apa fiartă adaugă o linguriță din pulberea de sâmburi de măsline.

Consumă ceaiul în înghițituri mici, pe stomacul gol, până la ora 12:00. Între timp, ia și o linguriță de ulei de măsline presat la rece. Cura cu ceai din sâmburi de măsline trebuie urmată zilnic, până când pulberea se epuizează, iar apoi poate fi repetată la intervale de 4 – 6 luni.

Macerat din frunze de măslin: Un alt remediu eficient pentru menținerea nivelului glicemiei este maceratul din frunze de măslin. Această cură are rolul de a regla valorile glicemiei, colesterolului și trigliceridelor, având totodată și un efect detoxifiant asupra organismului.

Pregătirea maceratului: În 500 ml de apă rece de izvor, adaugă 20 de frunze uscate de măslin și lasă-le la macerat timp de 12 ore. După acest interval, încălzește lichidul până începe să clocotească. După primul clocot, îndepărtează recipientul de pe sursa de căldură și lasă-l acoperit timp de 5 minute. După aceea, filtrează lichidul și păstrează-l într-un alt vas de sticlă.

Administrare: Maceratul de frunze de măslin obținut se consumă în înghițituri mici pe parcursul întregii zile. Tratamentul trebuie urmat timp de 30 de zile și poate fi repetat la intervale de 2 luni.

Aspect de reținut: Diabetul se împarte în două tipuri: Tipul I (insulino-dependent) – reprezentând 15-20% din cazuri, în acest caz are loc distrugerea celulelor pancreatice producătoare de insulină și este necesară administrarea de insulină pentru a preveni coma diabetică; Tipul II (non-insulino-dependent) – cel mai comun tip (80-85% din cazuri), care apare de obicei în jurul vârstei de 40-50 de ani. scrie oracolul.net

*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri