Un pompier și soția lui, găsiți morți în casă, în Bran! Cei doi ar fi fost uciși de o rudă / FOTO

Un nou caz șochează România! Un pompier și soția lui au fost găsiți morți în propria casă. Cei doi ar fi fost uciși cu sânge rece de o rudă, în satul Șimon, comuna Bran. Oamenii legii au fost sesizați și au intervenit de urgență la fața locului. Polițiștii au deschis un dosar penal de moarte suspectă.

Doi soți nu au apucat să se bucure prea mult timp de căsnicie. Bărbatul, care era pompier, și soția lui ar fi fost uciși cu bestialitate. Aveau toate motivele să fie fericiți, mai ales pentru că erau proaspăt căsătoriți, însă au fost găsiți fără suflare în casa lor de la Bran.

Doi soți au fost găsiți morți în casă

O astfel de veste tragică a șocat satul Șimon din comuna Bran. Primele informații arată că pompierul și soția lui ar fi fost uciși cu sânge rece chiar de fratele bărbatului. Cei doi aveau 38 de ani și erau căsătoriți din luna august 2022.

Femeia a fost asistentă în cadrul Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov, iar el pompier la SMURD Moeciu. Ei trăiau o frumoasă poveste de dragoste, însă totul a devenit un coșmar din cauza presupusului suspect de crimă.

Cei doi soți au fost găsiți decedați în locuință de tatăl pompierului, care a alertat de urgență poliția. Asistenta și partenerul ei aveau capetele zdrobite.

Polițiștii au deschis un dosar penal de moarte suspectă

După ce au fost sesizați, oamenii legii au intevenit de urgență la fața locului și se ocupă de cercetarea cazului pentru a se afla cu exactitate în ce condiții au murit pompierul și partenera lui de viață.

Polițiștii au deschis un dosar penal de moarte suspectă. Rămâne de văzut ce probe se găsesc și dacă se va ajunge sau nu la concluzia că aceștia ar fi fost uciși de fratele bărbatului. Comunitatea este în stare de șoc. Nimeni nu se gândea că pompierul și soția lui ar fi putut ajunge victime ale unei crime sângeroase.