Un tort nemaipomenit de delicios și crocant, și ce e mai uimitor, FĂRĂ coacere – pregătit în doar 10 minute!

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR

Vă propunem o rețetă de tort delicios și fără coacere. Este incredibil de simplu și rapid de pregătit, folosind doar câteva ingrediente. Rezultatul va fi un tort apetisant, aromat și crocant. Încântați-vă familia și prietenii cu acest desert de casă uimitor, care vă va economisi mult timp petrecut în bucătărie.

Ingrediente:

 • 250 g lapte condensat
 • 180 g unt 85%
 • 250 g bile de ciocolată (cereale pentru micul dejun)
 • 100 g alune prăjite
 • Ulei vegetal

Mod de preparare:

 1. Scoateți untul din frigider și lăsați-l să se înmoaie la temperatura camerei.
 2. Cu ajutorul unui mixer, amestecați untul moale la viteză medie, până obțineți o cremă omogenă.
 3. Adăugați treptat laptele condensat, amestecând continuu. Obțineți o cremă densă și ajustați densitatea cremei adăugând mai mult lapte condensat, după preferință.
 4. Încorporați alunele prăjite (fără sare) în crema de unt.
 5. Adăugați bilele de ciocolată și amestecați bine pentru a le distribui uniform în cremă.
 6. Aranjați un inel detașabil (cu diametrul de 16-18 cm) pe un platou. Acoperiți inelul cu hârtie de copt și ungeți-l cu puțin ulei vegetal.
 7. Turnați amestecul în inelul pregătit și uniformizați-l cu o lingură sau o spatulă.
 8. Dați tortul la frigider pentru 3-4 ore, până se întărește. Decorați tortul după preferințe, cu biscuiți fărâmițați sau ciocolată rasă. scrie dezicuzi.ro

Poftă bună la un desert rafinat și savuros !

DISTRIBUIE SI PRIETENILOR
DISTRIBUIE PRIETENILOR
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).
Stiri