Vă prezentăm cea mai benefică apă pentru sănătatea tiroidiană, cerebrală și hepatică. Iată modul de preparare și consum:

DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE

Majoritatea dintre noi suntem deja conștienți că turmericul este o plantă puternic antiinflamatoare, folosită de secole pentru tratarea multor afecțiuni. Dacă ați căutat informații despre beneficiile turmericului, cu siguranță ați găsit numeroase articole despre puterea incredibilă a acestei plante. Acum, probabil vă întrebați cum puteți integra turmericul în viața de zi cu zi. Răspunsul este apa cu turmeric.

Iată 6 motive pentru a bea apă caldă cu turmeric în fiecare dimineață:

  1. Reduce durerea și inflamația Inflamația cronică poate duce la diverse afecțiuni și probleme de sănătate. Curcumina, componenta activă din turmeric, are un puternic efect antiinflamator. Este atât de eficientă încât poate fi comparată cu majoritatea medicamentelor antiinflamatoare și a celor pentru reducerea durerii.
  2. Protejează creierul Turmericul conține curcuminoizi și antioxidanți puternici care neutralizează radicalii liberi și previn deteriorarea celulelor creierului.
  3. Previene cancerul Studii recente au arătat că curcumina poate lupta împotriva cancerului la sân, prostată, ficat, colon, plămâni și pancreas. Aceasta acționează prin inhibarea divizării celulelor canceroase.
  4. Vindecă și protejează tiroida (turmericul pentru hipotiroidism și nu numai) Pentru persoanele diagnosticate cu hipotiroidism, consumul de turmeric poate aduce numeroase beneficii. În majoritatea afecțiunilor cronice, inflamația joacă un rol important. Acest lucru este valabil mai ales pentru persoanele care suferă de afecțiuni tiroidiene autoimune, precum boala Graves și tiroidita Hashimoto. Adăugarea turmericului în dietă este una dintre cele mai bune opțiuni pentru a reduce inflamația.

Un studiu a arătat că tratamentul cu extract de turmeric a redus atrofia glandei tiroide și a scăzut nivelul crescut de colesterol. Aceasta contribuie la reglarea nivelului de hormoni tiroidieni.

  1. Protejează ficatul Turmericul a demonstrat că protejează ficatul împotriva daunelor toxice și poate contribui la regenerarea celulelor hepatice deteriorate. De asemenea, ajută la stimularea producției naturale de bilă și îmbunătățește funcționarea vezicii biliare, un alt organ important pentru detoxifierea organismului. scrie secreteintrefete.ro

Cum să prepari apa cu turmeric: Adaugă turmeric în apă caldă și amestecă bine. Asigură-te că bei amestecul cât timp apa este încă caldă.


DISTRIBUIE PRIETENILOR CRESTINULE
*Acest site web nu oferă sfaturi medicale și nici nu sugerează utilizarea tehnicilor ca formă de tratament pentru probleme fizice, pentru care este necesar sfatul unui medic. Dacă decideți să aplicați informațiile conținute în acest site, același lucru nu își asumă nicio responsabilitate. Intenția site-ului este să fie ilustrativă, nu îndemnatoare sau didactică. Important: întregul conținut al site-ului web www.stiriactuale.org are doar scop informativ și nu înlocuiește, în niciun caz, activitatea specialiștilor din cele mai diverse segmente de sănătate (medici, kinetoterapeuți, asistenți medicali, nutriționiști, psihologi, dentiști, printre altele).Nu vindem niciun tip de produs sau serviciu. Informațiile pe care le aducem sunt naturale tocmai pentru a evita posibilele efecte secundare, cu toate acestea este întotdeauna bine să consultați un specialist înainte de a ingera sau de a aplica orice medicament, chiar dacă este natural (acest lucru nu se aplică în principal femeilor însărcinate sau persoanelor cu restricții alimentare, de exemplu indiferent de motiv).